АНАТОМИЧНО И ОРТОПЕДИЧНО САБО LEDI ANATOMIC

АНАТОМИЧНО И ОРТОПЕДИЧНО САБО LEDI ANATOMIC

ул. Екзарх Йосиф 7
София,
България
23.3196878
42.700809
UserLikes
Име: АНАТОМИЧНО И ОРТОПЕДИЧНО САБО LEDI ANATOMIC
Адрес: София, ул. Екзарх Йосиф 7
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.ledianatomic.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицински и ортопедични изделия
Дейност:

Анатомично и ортопедично мъжко и дамско сабо LEDI Anatomic

Ключови думи: мъжко сабо анатомично, мъжко сабо ортопедично, дамско сабо ортопедично, дамско сабо анатомично, сабо ledi anatomic

За нас

Фирма LEDI Anatomic е основана през 1982 година,от началото в тесен родословен кръг. През времето на съвместна дейност,търговците припознават в нейно лице постоянно и високо качество, в следствие на което фирмата постига големи успехи на домашните и чужди пазари.


Основната категория производствени продукти на фирмата са мъжки и дамски модели. С помощта на най-модерните машини и технологии, артикулите са изработени от естествена кожа, дърво и полиуретан. Ходилата, дървени или полиуретанови са анатомично-ортопедични, така че  много ергономично и удобно се оформят по индивидуалните особености на конкретния потребител. Материалите използвани за изработката на предлаганите артикули, отговарят на всички стандарти, свързани със съответните екологични и технологични изисквания за дейността. Артикулите са с модерен дизайн и се произвеждат в различни цветове.


Фирмата има защитен, съвременен и затворен цикъл на производство, който изпълнява възможно най-подробните стандарти в областта на производството и защита на околната среда. Предлаганите артикули имат широко приложение в медицината и други отрасли, като работна,защитна и функционална обувка.





 

Открийте ни в Google+